Θεοδωράκης: Προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ Γιάννη Τζαννετάκο

θα επιμείνει στηνσυγκρότηση του ΕΣΡ χωρίς πρόσωπα από το παλιό κομματικό παρελθόν.

«Το Ποτάμι θα επιμείνει στην πρότασή του για συγκρότηση του ΕΣΡ χωρίς πρόσωπα από το παλιό κομματικό παρελθόν.

Η Κ.Ο. του Ποταμιού συζήτησε και εκτίμησε ότι μια καλή λύση θα ήταν αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Τζαννετάκος. Καλούμε τα άλλα κόμματα να ανοίξουν κι αυτά τα χαρτιά τους. Όμως, το ένα θέμα είναι το ΕΣΡ, το άλλο είναι τι θα κληθεί να εφαρμόσει το ΕΣΡ. Εμείς λέμε ότι δεν είναι βάση ο νόμος Παππά, έχει καταπέσει στη συνείδηση της κοινωνίας και βέβαια, δεν τον αποδεχόμαστε. Επιμένουμε περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι και περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία.

Ερωτηθείς σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να είχε ταξιδέψει στην Βενεζουέλα με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, ο επικεφαλής του Ποταμίου Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε.

«Είναι σαφές ότι στη Βενεζουέλα δεν πας για διακοπές, στη Βενεζουέλα πας για δουλειές. Και θα πρέπει να μας εξηγήσει ο κ. Παππάς τι δουλειές είχε σε ένα μυστικό μάλιστα, ταξίδι και όταν συνοδευόταν από έναν άνθρωπο που έχει χαρακτηριστεί ως ο κύριος offshore της Κύπρου. Εμείς και στο παρελθόν έχουμε ασχοληθεί με τα ταξίδια στελεχών στη Βενεζουέλα. Είχαν μια αδυναμία και θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις, όταν μάλιστα, στην Ευρώπη συζητούν ότι κατ’ εποχές το καθεστώς Τσάβες και μετά το καθεστώς Μαδούρο, ενίσχυε κόμματα που θεωρούσαν φιλικά σε αυτό».

 

Διαβάστε επίσης