Πάτρα: Flowin, TRX, Pilates, Personal training, Yoga για ενήλικες και παιδιά στο "Εν Σώματι" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελευθερίου Βενιζέλου 59 και Φλέμινγκ

 Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε την πιο αποδοτική άσκηση στην πιο προσιτή τιμή , να ικανοποιήσουμε κάθε είδος ανάγκης διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλού τύπου εκπαίδευσης και στις προσωπικές αλλά και στις ομαδικές συνεδρίες.

tempo24.gr_.jpg

  Η διαφορετικότητά μας βασίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που μας επιτρέπει τη διαπροσωπική επαφή με τους αθλούμενους αλλά και στο εξειδικευμένο προσωπικό που θέτει εξατομικευμένους στόχους για άμεσα αποτελέσματα.

unnamed_11.jpg

  Προτεραιότητά μας ήταν να εισάγουμε στο χώρο της εκγύμνασης καινοτόμες και αποτελεσματικούς μεθόδους .

  Αρχικά   το Flowin ένα καινούργιο ‘παιχνίδι’ στο χώρο του fitness που έρχεται να ‘ταράξει’ το σώμα σας . Ένα λειτουργικό εργαλείο με το οποίο θα μεγιστοποιηθεί η απόδοσή σας ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού , με επίκεντρο τη σταθεροποίηση του πύρινα, την ενδυνάμωση των μυών και την απώλεια βάρους .unnamed_7.jpg

  Στη συνέχεια  το TRX που χρησιμοποιείται από επαγγελματικές ομάδες, προπονητές και toptrainers  σε όλο τον κόσμο.  Είναι ένας τύπος άσκησης  που χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και το βάρος του σώματος μας για να αναπτύξουμε δύναμη, ισορροπία , ευλυγισία, σταθερότητα του κορμού και των αρθρώσεων και αυξάνουμε την οστική μας μάζα. Κάθε άσκηση ενεργοποιεί τον κορμό δίνοντας δύναμη και ισορροπία στο σώμα μας

unnamed_9.jpg

unnamed_10.jpg

  Τα ομαδικά προγράμματα έρχονται να συμβάλλουν στην ενίσχυση του λεγόμενουmotivation. Η ύπαρξη μιας όμορφης αίθουσας , η επιλογή από πλευράς εκπαιδευτή κατάλληλης μουσικής , προγράμματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη της νευρομυικής  συναρμογής και της δύναμης , που βελτιώνουν τη στάση του σώματος όπως : Yoga ,Pilates, bosu. Και δυναμικά προγράμματα όπως: body bars, tabata, crossfit  .

  Γιόγκα για παιδιά είναι μία μέθοδος που συνδυάζει δημιουργικά άσανες (στάσεις της γιόγκα), μουσική και παιχνίδι. Στόχος της είναι να ενθαρρύνει και να δώσει υποστήριξη και αγάπη στα παιδιά μας!!!Η βασική ιδέα των μαθημάτων Γιόγκα για παιδιά είναι να βάλει τα πρώτα θεμέλια για τη σωματική και διανοητική τους ανάπτυξη. Μαθαίνουν διάφορους τρόπους για να χαλαρώνουν, να συγκεντρώνονται και να αναπτύσσουν αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία.

  Personal training  με την καθοδήγηση τηςΑνδρικοπούλου   Σωτηρίας πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκγύμνασης.   Λαμβάνει υπόψη του πολλές παραμέτρους που αφορούν τον ασκούμενο, προσαρμόζει το ασκησιολόγιο σύμφωνα με τη φυσική σας κατάσταση και  Θα ασχοληθεί αποκλειστικά με εσάς, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Ο προσωπικός γυμναστής θα σας βοηθήσει να «χωρέσετε» τη γυμναστική στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα και να αντλήσετε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη. 

unnamed_8.jpg

Υπεύθυνη : Ανδρικοπούλου Σωτηρία

Διεύθυνση :Ελ. Βενιζέλου 59 και Φλεμιγκ

Τηλέφωνο : 2610 330 319 & 6946465634

unnamed_5_0.jpg