Πάτρα: Πρωτότυπα μαθήματα Μουσικής για τους μαθητές από το Δημοτικό Ωδείο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 2.000 ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

​Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών συνεχίζει και τη νέα σχολική χρονιά την προσφορά του στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, διοργανώνοντας πρωτότυπα μαθήματα Μουσικής για τους μαθητές όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων σχολείων).

Στη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους, περισσότεροι από 2.000 μαθητές , από παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια  της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, παρακολούθησαν δωρεάν τα πρωτότυπα αυτά μαθήματα που παρουσιάζονται  στην αίθουσα συναυλιών του  Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μουσικά  όργανα (κατασκευή, ιστορική εξέλιξη, ήχος) και να παρακολουθήσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις μικρές συναυλίες που παρουσίασαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου.

Οι εκπαιδευτικές συναυλίες, διαρκούν 50΄ , ενώ εάν πρόκειται για επίσκεψη σχολείων στο Ωδείο ο αριθμός των μαθητών δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος των 50 κάθε φορά.

Τα πρωτότυπα αυτά μαθήματα γίνονται στην αίθουσα συναυλιών του  Δημοτικού Ωδείου Πατρών. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σχολείων γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την γραμματεία του Ωδείου καθημερινά,

υπεύθυνη προγράμματος Άντα Βασιλακοπούλου τηλ. & Fax 2610 271087

e-mail :[email protected] Δημοτικό Ωδείο Πατρών Αράτου 23 .

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ