Μπαίνει λουκέτο στον ΟΑΕΔ της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα;

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων το οποίο στην οποία  αναφέρει: «Η ανεργία τα τελευταία χρόνια έχει τσακίσει το κλάδο των κατασκευών. Η τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με ψίχουλα (πενιχρά επιδόματα, voucher κ.λπ.) κάνει πως στηρίζει τους ανέργους και τις οικογένειές τους. Από την άλλη πλευρά απλόχερα μοιράζει χρήμα στους μεγαλοεργοδότες για τσάμπα εργατική δύναμη.

Στα πλαίσια αυτά προωθεί τη συρρίκνωση υπηρεσιών, εκεί εντάσσεται και η προσπάθεια της σημερινής διοίκησης του ΟΑΕΔ να κλείσει το ΚΠΑ2 Αγ. Ανδρέα (Ακτή Δυμαίων). Αυτή η προσπάθεια μας βρίσκει ριζικά αντίθετους, γιατί αυτό δημιουργεί προβλήματα σε χιλιάδες συναδέλφους μας που κατοικούν και εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Καλούμε την Διοίκηση του ΟΑΕΔ να μη προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, θα μας βρει απέναντι της».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της