Στην Πάτρα φτάνει το “καραβάνι της υγείας”- Σύσκεψη σήμερα στο Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”

Στην Πάτρα θα φτάσει το “καραβάνι της Υγείας” στις 3 Νοεμβρίου, Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ σε σχετική ανακοίνωση:

“Η ΠΟΕΔΗΝ συνεχίζει  τις προσπάθειές της, προκειμένου να σώσει τις μεγαλύτερες κοινωνικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης που είναι το ΕΣΥ και το κράτος Πρόνοιας.

Το Καραβάνι της Υγείας μετά τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα φθάνει στη Δυτική Ελλάδα 3 Νοεμβρίου 2016.

Θα εκκινήσει από το Νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Πατρών 7π.μ. Θα διέλθει από όλες τις Υγειονομικές Μονάδες της πόλης και θα καταλήξει στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, την οποία θα αποκλείσουμε συμβολικά.
Η σωτηρία της Δημόσιας Περίθαλψης είναι υπόθεση όλων μας.
Γι’ αυτό σας καλούμε σε Σύσκεψη σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2016 και ώρα 11π.μ. στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση και προβολή του ΚΑΡΑΒΑΝΙΟΥ της ΥΓΕΙΑΣ στη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”. 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)