Το IEK Euroteam καλωσορίζει τους νέους σπουδαστές του

έξω από τις πλήρως οργανωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις

Το IEK Euroteam υποδέχθηκε τους νέους σπουδαστές του, στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου. Η τελετή υποδοχής έγινε στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, έξω από τις πλήρως οργανωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Euroteam.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον πεζόδρομο για να γιορτάσουν  την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς μαζί με τους σπουδαστές και τους γονείς τους, τα μέλη της διοίκησης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Euroteam, το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό.

iek-58.jpg

Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης και Βοηθό Επισκόπου της Μητρόπολης Πατρών κ. Χρύσανθο, ο οποίος ευχήθηκε φώτιση και δύναμη στους σπουδαστές, με την παραίνεση να συνεχίσουν να αγωνίζονται για το μέλλον τους και την ευόδωση των σημαντικών στόχων που έχουν θέσει.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο γενικός διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου της Euroteam  κ. Αλέκος Χριστόπουλος, σημείωσε ότι η απόφαση του Ομίλου να προχωρήσει στη δημιουργία και λειτουργία των ΙΕΚ, εντάσσεται στη φιλοσοφία της Euroteam να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στους νέους και να τους δώσει όλα τα απαιτούμενα εφόδια, ώστε να μπορέσουν με υψηλές αξιώσεις να σταθούν στον επαγγελματικό στίβο και να εξασφαλίσουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

iek-75.jpg

Ο κ. Χριστόπουλος ευχαρίστησε όλα τα στελέχη  του Ομίλου  Euroteam για την προσφορά τους και ευχήθηκε στους νέους σπουδαστές καλή εκπαιδευτική χρονιά.

Πριν από την τελετή υποδοχής, οι νέοι σπουδαστές των ΙΕΚ  ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής και ενημερώθηκαν από τους καθηγητές τους για τα προγράμματα σπουδών, το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων, κτλ.

iek-38.jpg

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική, happening με μπαλόνια και πλούσιο μπουφέ, προσφορά των εταιρειών «Λουξ» και «Αχαϊκό Εντελβάις».

Διαβάστε επίσης