Πάτρα: Μαλλιά κουβάρια στο ΠΕΑΚ για τον "Προμηθέα" - Παραιτήθηκαν πρόεδρος, αντιπρόεδρος και ταμίας

οι αντεγκλήσεις στο ΔΣ οδήγησαν σε αποχωρήσεις

Την παραίτηση τους  από τη Διοίκηση του ΠΕΑΚ υπέβαλαν απόψε στο αρμόδιο υπουργείο  ο πρόεδρος  Κώστας Κόντης, ο αντιπρόεδρος Νεκτάριος Βαρελάς και η ταμίας Βιβή Παπατσώρη θεωρώντας ότι το τελευταίο διάστημα δέχονται αναίτια πολεμική από άλλα μέλη του Δ.Σ

Πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν ότι μία από τις βασικές διαφωνίες που προκάλεσαν κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της Διοίκησης του ΠΕΑΚ ήταν η διάθεση του "Τόφαλος" στον "Προμηθέα", όπως επίσης οι διαδικασίες δημοπράτησης των γηπέδων 5Χ5 τα οποία το τελευταίο διάστημα έχουν εγκαταλειφθεί. Και αυτά είναι ενδεικτικές μόνο περιπτώσεις, καθώς οι διαφωνίες υπήρχαν σε μια σειρά από ζητήματα.

Το προεδρείο πάντως αντικρούει τις αιχμές υποστηρίζοντας ότι το συμφωνητικό με τον "Προμηθέα" είναι προς όφελος του ΠΕΑΚ, καθώς πέρα από το μηνιαίο μίσθωμα, έχουν συμφωνηθεί μια σειρά από παρεμβάσεις κι εργασίες   για την αναβάθμιση του "Τόφαλος", με αποτέλεσμα στο σύνολό της η συμφωνία να ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

Ερωτηθείς σχετικά από το tempo24.gr, ο Κώστας Κόντης, επιβεβαίωσε τις παραιτήσεις, προτίμησε όμως να μην μπει σε λεπτομέρειες, αποδεχόμενος ωστόσο ότι υπήρχαν αντεγκλήσεις στους κόλπους του ΔΣ.   

Διαβάστε επίσης