Θ. Δρίτσας: Έργο της Δικαιοσύνης η τραγική υπόθεση της Αίγινας

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας σε δημοσίευμα για τα αποτυπώματα στο τιμόνι

«Για όσα συχνά γράφονται για την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος στην Αίγινα, ας καταλάβουν όλοι ότι είναι έργο της ανακριτικής διαδικασίας και των Εισαγγελικών αρχών», τονίζει το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σχετικά με τα δημοσιεύματα για την υπόθεση του τραγικού συμβάντος στην Αίγινα

Συγκεκριμένα, το σχόλιο αφορά χθεσινό δημοσίευμα της Εφημερίδας Real News, που επικαλείται την αστυνομική έκθεση, η οποία διαπιστώνει ότι στο πηδάλιο του μοιραίου ταχύπλοου δεν βρέθηκε DNA του ήδη προφυλακισμένου 77χρονου, αλλά γενετικό υλικό δύο άλλων, αγνώστων ατόμων.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, «στο πλαίσιο της δικής του αρμοδιότητας, έχει ήδη απαντήσει στη Βουλή σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κατσαφάδου και θα απαντήσει εκ νέου την Πέμπτη στην Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Σίμου Κεδίκογλου, για το τραγικό συμβάν στην Αίγινα», τονίζεται ακόμη και το σχόλιο καταλήγει:

«Τέλος εντός των ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή η μακροσκελής απάντηση του Υπουργού στο σύνολο των ερωτημάτων που αφορούν την τραγική υπόθεση και έχουν κατατεθεί στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου».

Διαβάστε επίσης