Ελληνίδα ηθοποιός: «Εχω 25 χρόνια να κάνω μπάνιο»

08/10/2016 | 15:13

Η Έλντα Πανοπούλου μας έδωσε μια ιδέα από τις …θυσίες που μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός για τη δουλειά του και αποκάλυψε στo περιοδικό Λοιπόν πως είχε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα 25 χρόνια, λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

elnta.jpg

Ετοιμάζεις κάτι αυτό τον καιρό; «Αν βρω τον κατάλληλο χώρο, πρόκειται για ένα θέαμα που απαιτεί μεγάλη χωρητικότητα σκηνής. Αφορά σε μουσική παράσταση με σάτιρα, το «stand up comedy» με μουσική και τραγούδι. Πιστεύω ότι θα το υλοποιήσω στα τέλη Νοεμβρίου.

Η επικοινωνία με το κοινό δεν σου έχει λείψει; «Ναι, η επικοινωνία με το κοινό είναι σαφώς κάτι βασικό σ’έναν καλλιτέχνη που έχει υπηρετήσει για πάρα πολλά χρόνια την τέχνη του. Ήμουν 19 χρόνων όταν πρωτόπαιξα και επί 25 χρόνια δεν σταμάτησα καθόλου, χειμώνα – καλοκαίρι, στο θέατρο και στην τηλεόραση. Την πρώτη φορά που έκανα μπάνιο στη θάλασσα, μετά από 25 χρόνια, νόμιζα ότι ανακάλυψα έναν άλλο κόσμο που είχα ξεχάσει ότι υπήρχε.

Είχες να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα εδώ και 25 χρόνια; «Βέβαια. Στους μαθητές μου λέω ότι τους εύχομαι να το πάθουν. Όταν η δουλειά μου, τότε που παίζαμε από το πρωί με γυρίσματα, μετά είχαμε την πρόβα για την καλοκαιρινή σεζόν κι έπειτα δύο παραστάσεις στο θέατρο, οι μόνες διακοπές που είχαμε ήταν η εβδομάδα των Παθών πριν το Πάσχα. Πότε να πήγαινα για μπάνιο; Επί 25 χρόνια δεν υπήρχε για μένα η έννοια των διακοπών.»

Πηγή: usay.gr

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό