Η Τζολί ζητά από την Άνιστον να καταθέσει κατά του Μπραντ Πιτ!

ο ηθοποιός είδε για πρώτη φορά τα παιδιά του μετά τον χωρισμό

Η Αντζελίνα φέρεται διατεθειμένη να καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης την άλλοτε «αντίζηλό» της, προκειμένου να καταθέσει για τα προβλήματα του Πιτ με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντζελίνα η μία είδηση διαδέχεται την άλλη για τις κινήσεις του πρώην ζευγαριού. Αυτές τις ημέρες μάλιστα, ο ηθοποιός είδε για πρώτη φορά τα παιδιά του αφού μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί, η προσωρινή επιμέλεια είχε δοθεί στην ίδια.

«Ο Μπραντ Πιτ πέρασε μερικές όμορφες ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά του για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί» δήλωσε ανώνυμη πηγή στο περιοδικό People.

Αυτά ήταν τα νεώτερα από την πλευρά του Μπραντ Πιτ. Τα νεώτερα που έρχονται από την πλευρά της Αντζελίνα Τζολί είναι πως θέλει ως μάρτυρα υπεράσπισης στο δικαστήριο την Τζένιφερ Άνιστον.

Το RadarOnline αποκάλυψε, πως η 41χρονη ηθοποιός θα έχει τη δική της νομική ομάδα κλήτευσης στο δικαστήριο και μέσα σε αυτή ζήτησε να βρίσκεται και η Άνιστον, προκειμένου να καταθέσει για τα προβλήματα αλκοολισμού και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε ο Μπράντ.

Αν είναι αλήθεια ή ανυπόστατες φήμες, θα φανεί στην πάροδο του χρόνου...

Διαβάστε επίσης