Προπώληση εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα της Παναχαϊκής

24/09/2016 | 16:39

Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται ότι εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα της Παναχαϊκής με την Αχαϊκή προπωλούνται στο κατάστημα ΚΕΛΛΑΡΙ (Μαιζώνος & Φιλοποίμενος) σήμερα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και αύριο Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι εισιτήρια αξίας 10 ευρώ στον αυριανό αγώνα θα έχουν είσοδο από τη Θύρα 2 (Ρίτσου & Πατρών Κλάους) ενώ των 5 ευρώ θα έχουν είσοδο από τη Θύρα 3 (οδός Ρίτσου). Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο στο γήπεδο με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από ενήλικο.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ