Επιμένει στη θέση του για ποινικές ευθύνες ο Κουρουμπλής

22/09/2016 | 11:07

Τις εξελίξεις με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών σταθμών και τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. 

Ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον Αντ1 και  έπειτα από ερώτηση που του έγινε για τα πόθεν έσχες των υπερθματιστών και για τον Χρήστο Καλογρίτσα, επανέλαβε τη θέση του για τις ποινικές ευθύνες, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα πολιτικών ευθυνών.

Τα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, σε συνδυασμό με τις αναφορές του για τον ΦΠΑ στα νησιά, προκάλεσαν την αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους.

 

ΠΗΓΗ: CNNgreece.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ