Μυθικό συμβόλαιο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

με τους Μιλγουόκι Μπακς

Οι διαπραγματεύσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς για την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα άσου εξελίχθηκαν με ιδανικό τρόπο και για τις δύο πλευρές. Και επισφραγίστηκαν με ένα μυθικό συμβόλαιο για τον διεθνή μας παίκτη.

Όπως «τιτίβισε» ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του Yahoo Sports, Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα λάβει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων απο τους Μπακς! Θα έχει, δηλαδή, μέσες ετήσιες απολαβές 25 εκ. δολαρίων, που είναι μακράν οι μεγαλύτερες που έχει πάρει ποτέ Έλληνας παίκτης στο ΝΒΑ και τον καθιστά έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους καλαθοσφαιριστές στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμη! Με αύξηση περίπου 800% σε σχέση με τις απολαβές που θα είχε τη σεζόν 2016-17, αν δεν έκανε την επέκταση.

Η συμφωνία αυτή ήταν περίπου επιβεβλημένη για τους Μπακς. Ο Γιάννης θα μπορούσε να βγει στην αγορά το καλοκαίρι του 2017 ως restricted free agent και θα υπήρχε πολύ σοβαρός κίνδυνος να τον χάσουν. Πράγμα που δεν το ήθελαν καθόλου, αφού τον προορίζουν για ηγέτη τους την επόμενη δεκαετία! Ο Αντετοκούνμπο από την άλλη είναι πολύ ευχαριστημένος στο Μιλγουόκι, επομένως δεν είχε κανένα λόγο να αρνηθεί αυτή τη σπουδαία προσφορά.

Πηγή: pamesports.gr

Διαβάστε επίσης