Μολότοφ σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά

19/09/2016 | 21:23

Το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι που επέβαιναν σε 15 μηχανάκια έκαναν επίθεση με μολότοφ και άλλα αντικείμενα στον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Γρηγορίου Λαμπράκη.

Από αυτήν την επίθεση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί.

Οι άγνωστοι που έκαναν την επίθεση μετά πήγαν από την Λουκά Ράλλη στην Ευαγγελιστρίας και την Τζαβέλλα και στην συνέχεια στην παραλιακή. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ξεκίνησε η έρευνα στη γύρω περιοχή, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Πηγή: gazzetta.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ