Μαχαιρώθηκε 100 φορές από τον σύντροφό της για ένα ποτήρι νερό και επέζησε

την ώρα που μάρτυρας ήταν το 2χρονο παιδί της

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στο Μπράιτον της Μ. Βρετανίας, όταν ένας 32χρονος μαχαίρωσε την 19χρονη σύντροφο, επειδή δεν του πρόσφερε... ένα ποτήρι νερό.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δίκτυα, η νεαρή μητέρα δέχτηκε πάνω από 100 μαχαιριές στο λαιμό και το σώμα της από τον σύντροφο της την ώρα που μάρτυρας ήταν το 2χρονο παιδί της. Όταν αρνήθηκε να φέρει νερό στον σύντροφο της εκείνος νευρίασε, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αφού δέχτηκε τόσες μαχαιριές, έπεσε αναίσθητη προσποιούμενη ότι πέθανε και όταν ο 32χρονος τράπηκε σε φυγή, σηκώθηκε και κατάφερε να συρθεί έως την κοντινότερη στάση λεωφορείου.

Ο οδηγός που την είδε αιμόφυρτη κάλεσε άμεσα τις Αρχές. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες την ώρα που την πήγαιναν στο νοσοκομείο, ενώ το 2χρονο αγοράκι της είχε φύγει τρέχοντας από το σπίτι και το εντόπισαν γείτονες να περιφέρεται. Το θύμα όταν έφτασε στο νοσοκομείο, έκανε πάνω από 500 ράμματα ενώ έχουν υποστεί ζημιά και οι πνεύμονες της.

Ο σύντροφος της συνελήφθη και καταδικάστηκε σήμερα Δευτέρα στο Μπράιτον σε ποινή φυλάκισης 20 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο αστυνομικός που ανέλαβε την υπόθεση δήλωσε:

Ήταν ένα αποτρόπαιο περιστατικό και με μάρτυρα ένα 2χρονο παιδί. Είναι θαύμα που κατάφερε η μητέρα να επιζήσει μετά από τόσες μαχαιριές. Αυτή η γυναίκα παλεύει εδώ και 16 μήνες να αναρρώσει.

Διαβάστε επίσης