Άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα - Τι λέει ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που σύχναζε ο Βαγγέλης - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Κρητικοί "φίλοι" του, του έκαναν καψόνια

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου σύχναζε ο 20χρονος φοιτητής με την παρέα των Κρητικών, οι οποίοι φέρονται να του έκαναν καψόνια μίλησε στην εκπομπή Μία.

Απάντησε ανάμεσα σε άλλα και για την μαρτυρία που ήθελε τα συγκεκριμένα παιδιά να έχουν "λούσει" με ένα ποτήρι νερό τον Βαγγέλη… για πλάκα. "Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο στο μαγαζί μου… Δεν ξέρω εγώ να έχει γίνει κάτι τέτοιο! Να είστε σίγουροι πως αν είχαν φερθεί με αυτόν τον τρόπο στον Βαγγέλη στο δικό μου μαγαζί, θα τους έβγαζα έξω νύχτα! Στο παρελθόν είχαν γίνει παρόμοια περιστατικά, πριν χρόνια με παλαιότερους σπουδαστές και τους είχα διώξει από το μαγαζί”, είπε στην Τατιάνα ο κύριος Γιάννης.

“Εγώ θεωρώ ότι τα πιο πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί είναι ψέματα. Τα παιδιά, από όσα έχω δει, δεν του φέρονταν άσχημα… τον προστάτευαν γιατί ήταν πιο συνεσταλμένος! Του έλεγαν να γίνει λίγο πιο νταής, λίγο πιο Κρητικός. Ωστόσο, τους έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά να του λένε “αν σε πειράξει κανείς να μας το πεις”. Τα παιδιά ήταν νταήδες σαν παρέα όμως δεν φέρονταν άσχημα στον Βαγγέλη, ήταν φίλοι”, συνέχισε.

Πηγή: Tlife