Θεοδωράκης: Στο ΠΑΣΟΚ η ευθύνη για το ναύαγιο

09/09/2016 | 11:10

Tην ευθύνη στο ΠΑΣΟΚ για το ναυάγιο του διαλόγου απέδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε την Φώφη Γεννηματά σε κοινή συνέντευξη Τύπου στις 20 Σεπτεμβρίου όπου θα παρουσιάσει ο καθένας τις θέσεις του για το νέο εγχείρημα.

Από εκείνη τη μέρα και μετά θα μπούμε σε μια προεκλογική διαδικασία που θα καταλήξει στην εκλογή του νέου αρχηγού, είπε στον ΣΚΑΙ.

«Το μικρό Ποτάμι, πρόσθεσε, θυσιάζεται στην δημιουργία κάτι νέου αλλά δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παλιό» συνέχισε.

Ο κ. Θεοδωράκης απέκλεισε συμπόρευση του προεκλογικά με τη ΝΔ, γιατί, όπως είπε, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παραμένει ένα βαθιά συντηρητικό κόμμα, παρά τις προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετεκλογικά, είπε, είναι άλλο ζήτημα, γιατί η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση.

Ένα από τα ζητήματα διαφωνίας του με την κ. Γεννηματά ο κ.  Θεοδωράκης είπε ότι είναι ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση της για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης περιλαμβάνει και τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας