Πάτρα: 1000 ευρώ άρπαξαν οι δράστες από το παγκάρι του Γηροκομειού-Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

ανθρωποκυνηγητο για τη συλληψη τους

Το ποσό των 1000 ευρώ (κατά προσέγγιση) άρπαξαν οι δύο άνδρες που μπήκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ναό της Ιεράς Μονής Γηροκομείου.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τους δράστες, ούτε οι μοναχοι αναγνώρισαν κάποιους από τις φωτογραφίες των σεσημασμένων κακοποιών που του ςεπέδειξαν στην Ασφάλεια Πατρών. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr φαίνεται οτι οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται σε συγκεκριμένο χώρο υπόπτων

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε το tempo24.gr από το μεσημέρι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) δύο άνδρες μπήκαν στο μοναστήρι, και προσποιήθηκαν στους μοναχούς τους τεθλιμένους, ζητώντας να τακτοποιήσουν λεπτομέρειες για την τέλεση μνημοσύνου προσφιλούς τους προσώπου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.gr την ώρα που βρίσκονταν εντός του ιερού Ναού και ο ένας συνομιλούσε με τον μοναχό, ο συνεργός του κατεθύνθηκε στο παγκάρι, όπου βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άνδρας, το οποίο έσπασε με γρήγορες κινήσεις χρησιμοποιώντας αντικείμενο, αφαιρώντας όλα τα χρήματα.

Τόσο ο μοναχός, όσο και ο ηλικιωμένος, τρόμαξαν και μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών. Να διευκρινιστεί οτι δεν ασκήθηκε βία στους παριστάμενους από τους ληστές, πλην όμως η πράξη τους ισοδυναμούσε με άσκηση ψυχολογικής βίας.

Διαβάστε επίσης