Πάτρα: Θρασύτατη ληστεία στην Ιερά Μονή Γηροκομείου-Δύο οι δράστες που προσποιήθηκαν τους...τεθλιμένους και ήθελαν να κάνουν μνημόσυνο!-Εσπασαν το παγκάρι και άρπαξαν τα χρήματα ΝΕΟΤΕΡΑ

μεγαλη κινητοποιηση της αστυνομιας

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο tempo24 ο ηγούμενος της Μονής Συμεών Χατζής, οι δύο δράστες πρέπει να ήσαν Έλληνες, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει καταμέτρηση για το ποσό που αφαίρεσαν οι δράστες. Ο πατήρ Συμεών επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του tempo24.gr οτι οι δύο άνδρεςδιέφυγαν με αυτοκίνητο, καθώς και οτι πλησίασαν τον μοναχό για να συνενοηθούν για Μνημόσυνο προσφιλούς τους προσώπου προκειμένου να τον απασχολήσουν. Σύμφωνα με τον κ. Χατζή ο ηλικιωμένος άνδρας που βρισκόταν στο παγκάρι και είδε ξαφνικά τον δράστη να σπάει το παγκάρι, σοκαρίστηκε και δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει.

Θρασύτατη ληστεία στην Ιερα Μονή Γηροκομείου σημειώθηκε περτίπου στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr δύο άνδρες μπήκαν στο μοναστήρι, και προσποιήθηκαν στους μοναχούς τους τεθλιμένους, ζητώντας να τακτοποιήσουν λεπτομέρειες για την τέλεση μνημοσύνου προσφιλούς τους προσώπου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.gr την ώρα που βρίσκονταν εντός του ιερού Ναού και ο ένας συνομιλούσε με τον μοναχό, ο συνεργός του κατεθύνθηκε στο παγκάρι, όπου βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άνδρας, το οποίο έσπασε με γρήγορες κινήσεις χρησιμοποιώντας αντικείμενο, αφαιρώντας όλα τα χρήματα.

Τόσο ο μοναχός, όσο και ο ηλικιωμένος, τρόμαξαν και μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών. Να διευκρινιστεί οτι δεν ασκήθηκε βία στους παριστάμενους από τους ληστές, πλην όμως η πράξη τους ισοδυναμούσε με άσκηση ψυχολογικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr για την πρωβτοφανή αυτή πράξη ΄πεχει ήδη ενημεθωθεί και ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ

Διαβάστε επίσης