Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Βάσια Ηλιοπούλου

28/08/2016 | 18:33

Εφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Βάσια Ηλιοπούλου.

Η Βάσια Ηλιοπούλου ήταν ιδρυτικό μέλος του Τομέα Γυναικών της ΝΔ και μάλιστα ήταν πρόεδρος του «Συνδέσμου 1974», ενός αστικού μη κερδοσκοπικού σωματείου που ιδρύθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 2009. 

Για την απώλεια της Βάσιας Ηλιοπούλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Η Νέα Δημοκρατία έχασε σήμερα ένα ιστορικό στέλεχός της: Την ανιδιοτελή αγωνίστρια, πρωτοπόρο στους κοινούς μας αγώνες, Βάσια Ηλιοπούλου.

Η θλίψη όσων είχαμε την τιμή να τη γνωρίσουμε είναι μεγάλη. Τιμούμε την προσφορά της στην παράταξη και τον τόπο μας. Εκφράζουμε στους οικείους της τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου