Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας …στην Γερμανία

25/08/2016 | 08:11

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος μπορεί να γίνει στο εξωτερικό, με πρώτη επιλογή τη Γερμανία.

Στη συνεδρίαση που διεξήχθη στις 11.8.2016 η επιτροπή έκανε δεκτή την πρόταση του Γιώργου Γκιρτζίκη προκαλώντας πολλά ερωτήματα. Όπως είναι φυσικό, αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα και περιμένουμε να δούμε αν θα υλοποιηθεί.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 (νο 61) ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη.

Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Έκτη φάση / τελικός αγώνας

Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας”.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της