Μάντης – Καγιαλής: Αναβλήθηκε η κούρσα των ιστιοπλόων για το μετάλλιο

17/08/2016 | 22:26

Δεν θα μάθουμε απόψε το χρώμα των μεταλλίων του Παναγιώτη Μάντη και του Παύλου Καγιαλή, καθώς όπως έγινε επίσημα γνωστό, αναβλήθηκε η medal race. Το ελληνικό πλήρωμα θα αγωνιστεί, εν τέλει, την Πέμπτη (18/8).

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες η ιστιοδρομία του Παναγιώτη Μάντη και του Παύλου Καγιαλή αναβάλλεται. Ο λόγος; Και πάλι ο ίδιος. Η άπνοια που επικρατεί στη Μαρίνα ντα Γκλόρια δεν βοήθησε στην διεξαγωγή του αγώνα και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί από τους διοργανωτές η νέα ημερομηνία και ώρα της τελικής κούρσας.

Υπενθυμίζουμε ότι το ελληνικό πλήρωμα έχει εξασφαλίσει ήδη την κατάκτηση ενός μεταλλίου και το μόνο που απομένει είναι να μάθει τι χρώμα θα έχει αυτό. Αυτή τη στιγμή, στην πρώτη θέση είναι οι Κροάτες Φάντελα/Μάρενιτς με 27 βαθμούς ποινής, ενώ οι Μάντης/Καγιαλής είναι 11 βαθμούς πίσω, με 38. Στην τρίτη θέση είναι οι Αυστραλοί Μπέλτσερ/Ράιαν με 40 βαθμούς.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι θα πρέπει να τερματίσουν μία θέση πάνω από τους Αυστραλούς για να εξασφαλίσουν το ασημένιο μετάλλιο, ενώ θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον έξι θέσεις μπροστά από τους Κροάτες για να πάρει το χρυσό, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ