Καλά νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης τραυματίας στο Πολυλίμνιο

Νεκρή η 24χρονη Πατρινή Παρασκευή Τσιντών

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης Μεσσήνιας, η οποία τραυματίστηκε χθες στο Πολυλίμνιο, στη διάρκεια εκδρομής μιας παρέας φίλων, η οποία δυστυχώς κατέληξε σε τραγωδία.

Η 24χρονη φίλη της από την Πάτρα έχασε τη ζωή της, όταν τα δυο κορίτσια χτυπήθηκαν από βράχια, που εκτιμάται πως έπεσαν από ύψος άνω των 50 μέτρων.

Η 25χρονη νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου χθες χειρουργήθηκε «με επιτυχία», σύμφωνα πληροφορίες από το Νοσοκομείο που επικαλείται η ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr. Η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της μάλιστα πολύ καλή.

Tο Πολυλίμνιο παραμένει επί της ουσίας κλειστό μέχρι νεοτέρας, ύστερα από το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη 24χρονη από την Πάτρα.

Οι δύο κοπέλες, μαζί με ακόμα τρία άτομα, είχαν πάει χθες το μεσημέρι για πεζοπορία στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου. Κάποια στιγμή και ενώ είχαν περάσει από μία λίμνη, άρχισε να βρέχει.

Αμέσως μετά, για άγνωστο ακόμα λόγο, αποκολλήθηκαν βράχια, τα οποία χτύπησαν τις δύο κοπέλες. Μετά το κτύπημα, η 25χρονη και η 24χρονη έπεσαν σε μία μικρή λίμνη που βρίσκεται στο σημείο.

Τα άτομα που ήταν μαζί με τις δύο κοπέλες, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Αμέσως μετά, έφθασαν στην περιοχή πυροσβέστες από τους Γαργαλιάνους και την Καλαμάτα, οι οποίοι ανέσυραν την 25χρονη και την 24χρονη από την μικρή λίμνη. Με τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της 24χρονης.

Τη στιγμή της αποκόλλησης των βράχων βρισκόταν αρκετός κόσμος στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου, αφού είναι μία περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα, λόγω του φυσικού τοπίου.

Διαβάστε επίσης