Πάτρα: Η χαρά της οικογένειας Τσιντώνη που έγινε ....θρήνος

Απόφοιτος του Γεωλογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών

Θρήνος στην Οβρυά Πατρών, μετά την είδηση του τραγικού θανάτου της 24χρονης Παρασκευής (Βούλα) Τσιντώνη του Κωνσταντίνου και της Πηνελοπης, που σκοτώθηκε ακαριαία στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας, μετά από αποκόλληση βράχου και ενώ έκανε πεζοπορία μαζί με την αδελφή της Αναστασία και μια 25χρονη συμφοιτήτριας της από την Καλαμάτα, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η άτυχη κοπέλα, ήταν απόφοιτος του Γεωλογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε ορκιστεί και η οικογένεια Τσιντώνη γιόρταζε το πτυχίο της κόρης τους.

tsintoni_tempo24.gr_.jpg

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως οι διακοπές στη Μεσσηνία, θα κατέληγαν σε τραγωδιά και θα βύθιζαν στο πένθος την Πατρινή οικογένεια... Στο τραγικό "παιχνίδι" της μοίρας,  έρχεται να προστεθεί και το γεγονός πως η αδελφή της 24χρονης, είδε την Παρασκευή να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της. Μάλιστα έχει υποστεί ισχυρό σοκ και σύμφωνα με πληροφορίες της έχουν χορηγηθεί φάρμακα. 

Οι Πατρινές αδελφές βρίσκονταν στη Μεσσηνία για διακοπές, όπου τις φιλοξενούσε η 25χρονη Μεσσήνια, που τραυματίστηκε σοβαρά και χθες μετά την διακομιδή της στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης