Αχαΐα: Θρήνος για τον 35χρονο Χρυσοβαλάντη Τσιτσίκο, πατέρα τεσσάρων παιδιών – Βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τόσο στον οικισμό που διέμενε όσο και σε ολόκληρο το χωριό των Σαγεΐκων το πως ένας νέος άνθρωπος έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο απρόσμενα από τη ζωή.

Και πως; Την ώρα που εκτελούσε απλά κάποιες εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης.

Μία λάθος κίνηση ήταν αυτή πουπροκάλεσε την ηλεκτροπληξία και απέβη μοιραία για τον άτυχο 35χρονο Χρυσοβαλάντη Τσιτσίκο.

Απαρηγόρητη η σύζυγός του Ροζίτα, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του, όπως και όλοι στην περιοχή.

Να υπενθυμίσουμε, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr, πως το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 σήμερα το απόγευμα στον παλαιό οικισμό του Γεωργικού Συνεταιρισμού Σαγείκων όπου εκεί βρίσκεται καταυλισμός Ρομά και διαμένει η οικογένεια.

13942720_10210079506134860_1540303187_n.jpg

Αρχικά ο νεκρός διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαίας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του και στη συνέχεια η σορός του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για νεκροψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος ήταν αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο σχολείο των Σαγείκων.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»