Στη φυλακή ο 41χρονος “μήλον της έριδος” που οδήγησε στο έγκλημα στο Κορωπί

08/08/2016 | 16:10

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 41χρονος που πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του, η οποία σκότωσε την πρώην γυναίκα του στο Κορωπί.

Ο 41χρονος απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, καθώς πυροβόλησε τον πατέρα της συντρόφου του και μία γυναίκα, τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά, γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για τη δολοφονία της 35χρονης πρώην συζύγου του, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ άλλα δύο παιδιά, που βρίσκονται στην βρεφική ηλικία, έχει αποκτήσει και με τη δράστη του εγκλήματος.

«Πάνω απ’ όλα κρίμα στη κοπέλα που έφυγε και δεν έφταιγε σε τίποτα» δήλωσε ο κατηγορούμενος κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο και λίγο πριν οι αστυνομικοί τον οδηγήσουν στην φυλακή. «Έχω μετανιώσει παρά πολύ για ό,τι έχει γίνει. Δεν ήταν καλά η κοπέλα. Ο πατέρας φταίει για όλα. Έκανα λάθος που άφησα τη γυναίκα μου γι’ αυτή την κοπέλα. Ήθελα να επιστρέψω σπίτι μου. Τα είχαμε ξαναβρεί» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Σταύρου Γεωργίου, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτηση του πελάτη του γιατί οι αρχές «φοβούνται συνέχεια επιθέσεων. Προτιμήθηκε να ηρεμήσει η κατάσταση κάτω στην περιοχή. Εμείς θα επανέλθουμε με αίτηση αποφυλάκισης, κυρίως γιατί πρέπει να μεγαλώσουμε τα παιδιά. Δεν μπορούν να μεγαλώσουν στο περιβάλλον που εξέθρεψε ένα δολοφόνο. Ο πελάτης μου δεν έχει κοιμηθεί πέντε μέρες. Έχει ανησυχία».

Πηγή: newsbeast.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ