Αγρίνιο: Στη «φάκα» Γάλλος και Πολωνή για ναρκωτικά

Δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε όχημα στο οποίο εντοπίστηκε χασίς συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας. 

Ο λόγος για έναν Γάλλο ηλικίας 27 ετών και μια υπήκοο 31 ετών στο όχημα των οποίων έγινε έλεγχος Ακαρνανίας χθες βράδυ στις 21.30 στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων κοντά στο Ρίβιο.

Στο όχημα εντοπίστηκαν 2,4 γραμμάρια κάνναβης με αποτέλεσμα σε βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.

Πηγή: sinidisi.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ