N. Παππάς: Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσο το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

04/08/2016 | 22:05

«Για άλλη μια φορά, η ΝΔ λειτουργεί ως ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε δήλωσή του, απαντώντας στη ΝΔ.

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της» και ενημερώνει τη ΝΔ ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού. Επισημαίνει ότι το σκεπτικό της απόφασης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας».

«Σε εφαρμογή της παραπάνω απόφασης η Κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα το διαγωνισμό», υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και ερωτά: «Μήπως η ΝΔ επιθυμεί να αγνοήσουμε την απόφαση διότι δεν είναι αρεστή σε κάποιους ιδιοκτήτες;»

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου