Τα «καλά παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!

Του Θανάση Νταβλούρου

Τελικά, οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες», τα αγαπημένα, τα «χαϊδεμένα» και «καλά παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ, οι αυτοαποκαλούμενοι «αντιεξουσιαστές», απέδειξαν ότι, κυριολεκτικά, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Αλήθεια, πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η εισβολή τους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τον «μη σεβασμό» της ευνομούμενης πολιτείας στις καταλήψεις δημοσίων χώρων;

Μόνο που με την ευνομούμενη πολιτεία, με την τήρηση της νομιμότητας, πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πάνε καθόλου καλά. Έχουν τόση σχέση μαζί τους όσο και ο γράφων με την… αστροφυσική!

Φτάσαμε στο σημείο η Αστυνομία να κάνει επιτέλους το αυτονόητο και το κυβερνών κόμμα, εμμέσως πλην σαφώς, να τη στηλιτεύει και να υπερασπίζεται την κατάλυση της νομιμότητας (και) από.... εισαγόμενους καταληψίες, οι οποίοι θεωρώντας (απολύτως δικαιολογημένα) την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι, έρχονται εδώ για να κάνουν τις ασχημοσύνες που δεν τολμούν να κάνουν στις χώρες τους!

Βέβαια, επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, είναι κάτι παραπάνω προφανές ότι μετά τα αίσχη στα οποία επανειλημμένως επιδίδονται μέσω του καθεστωτικού μηχανισμού που πάνε να φτιάξουν, ο ελληνικός λαός τούς έχει πάρει πια χαμπάρι.

Και σε συνδυασμό με τον βαρύτατο λογαριασμό που ήδη καταβάλει, ως απόρροια της ανικανότητας τους και της (δήθεν) σκληρής διαπραγμάτευσης τους, θα τους στείλει στον αγύριστο!

Εκεί όπου πραγματικά ανήκουν, με τα δικά τους παιδιά να στέλνουν το σχετικό μήνυμα καταπατώντας τα όσια και τα ιερά του λαού μας!

Μόνο που στο τέλος, ούτε αυτά «καλά παιδιά» θα μπορέσουν να τους σώσουν….

Διαβάστε επίσης