Ποιον όρο έθεσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην ΕΡΤ για να παρουσιάσει εκπομπή

με την ονομασία «Στο ρεφρέν»

Νέα μουσική εκπομπή με την ονομασία «Στο ρεφρέν» ετοιμάζει η ΕΡΤ, με στόχο να... χτυπήσει το άλλοτε δικό της «Στην υγειά μας» που μεταδίδεται πλέον από την τηλεόραση του Alpha.

O παρουσιαστής της νέας αυτής εκπομπής θα είναι ο ηθοποιός και φίλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Όπως υπογράμμισε ο δημοφιλής ηθοποιός, είδε με θετικό μάτι το συγκεκριμένο εγχείρημα, ωστόσο έθεσε έναν όρο στην ΕΡΤ για να αναλάβει την εκπομπή.

«Ο όρος που έθεσα στην ΕΡΤ ήταν να μη βρεθώ απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η φιλία μου μαζί του κρατάει χρόνια, είναι πάνω από όλα και δεν θα διακυβευτεί για καμία εκπομπή. Σε αυτό είμαι κάθετος. Ο Σπύρος είναι συνεργάτης, άνθρωπος δικός μου και δεν τον βλέπω, ούτε θα τον δω ποτέ ανταγωνιστικά», ξεκαθάρισε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Και συνέχισε: «Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Λάμπη Ταγματάρχη για τη δημιουργία μιας μουσικής εκπομπής στην ΕΡΤ2. Η επαφή έγινε σε διερευνητικό επίπεδο, κατά πόσο δηλαδή θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω στη δημόσια τηλεόραση μια εκπομπή για το ελληνικό πεντάγραμμο. Από την πλευρά μου, τους τόνισα ότι θα ήθελα να ετοιμάσουμε μια εκπομπή με πολλά μουσικά αφιερώματα, χωρίς αποκλεισμούς σε δημιουργούς, στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδιστές και να παρουσιαστούν όλα τα είδη μουσικής».

Διαβάστε επίσης