Ληστεία στα ΕΛΤΑ - Βρέθηκε η μηχανή και το όπλο του δράστη - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του - Πόσα χρήματα άρπαξε - Κλιμάκιο της Πάτρας στο σημείο

στα γραφεία παναιτωλίου

Νεότερα: 

Σύμφωνα με νεότερα, ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει με την απειλή όπλου το ποσό των 3.500-4.000  ευρώ από τα ΕΛΤΑ του Παναιτωλίου, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κλιμάκια από την Πάτρα καταφθάνουν στην περιοχή για την ακριβή καταμέτρηση του ποσού.

Στο μεταξύ οπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr, εντοπίστηκε η μηχανή με την οποία διέφυγε ο δράστης στο Αγρίνιο, ενώ εντοπίστηκε αργότερα και το όπλο σε ένα ακίνητο στην περιοχή του Παναιτωλικού. 

Νεότερα:

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr,εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα η μηχανή του δράστη, ο οποίος εισέβαλε στος κατάστημα των ΕΛΤΑ Παναιτωλίου στις 12:15 και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, την οποία εντόπισε λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τις περιγραφές που έχουν δώσει μάρτυρες, ο δράστης φορά άσπρο κράνος. λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι. 

------

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του sinidisi.gr, ο δράστης φορούσε κράνος και κρατώντας ένα περίστροφο μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε χρήματα από τον υπάλληλο.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης