Πάτρα: Ουρές από νωρίς στις τράπεζες για τις συντάξεις του Αυγούστου - Ποια ταμεία πληρώνουν από σήμερα

αυξημένη επιτήρηση από την αστυνομία

Ουρές σχηματίστηκαν σήμερα από νωρίς το πρωϊ  έξω από τα τραπεζικά καταστήματα της Πάτρας, πριν ακόμη ανοίξουν. Στο κέντρο, αλλά και πειφερειακά της πόλης, επικρατεί συνωστισμός,  προκειμένου οι δικαιούχοι - κυρίως συνταξιούχοι, να κάνουν αναλήψεις χρημάτων που έχουν κατατεθεί στους λογαριασμούς τους.

Σήμερα πιστώνονται οι  πληρώνονται  οι συντάξεις για τον μήνα Αύγουστο του 2016, από τα όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ και Δημόσιο).

Ειδικότερα:

Το Δημόσιο καταβάλει τις συντάξεις σήμερα  28 Ιουλίου.

Το ΙΚΑ καταβάλλει τις συντάξεις επίσης σήμερα, όπως και τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας  καταβάλουν τις συντάξεις.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 01 Αυγούστου 2016 ημέρα Δευτέρα.

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 01 Αυγούστου 2016 ημέρα Δευτέρα.

Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 29 Ιουλίου 2016 αύριοΠαρασκευή.

Καθώς μάλιστα, από χθες βράδυ στέρεψαν τα ΑΤΜ αρκετών τραπεζών, ο κόσμος έσπευσε για πιάσει σειρά από νωρίς σήμερα το πρωϊ στα τραπεζικά καταστήματα.

Συνιστάται στο μεταξύ ιδιαιτερη προσοχή στους συνταξιούχους που παραλαμβάνουν συντάξεις και εν συνεχεία κυκλοφορούν έχοντας μαζί τους τα χρήματα. Για την αποτροπή δυνητικών επιθέσεων από επίοδοξους δράστες, η αστυνομία συνηθίζει να ενισχύει την επιτήρησή της ιδιαίτερα κοντά σε ορισμένα τραπεζικά καταστήματα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ