Στη Σκιάθο για διακοπές η Κέιτ Χάντσον

29/07/2016 | 00:30

Μία ακόμη διασημότητα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Σκιάθο το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση της «βασίλισσας» των Σποράδων.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για Όσκαρ Β΄γυναικείου ρόλου, ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, βρίσκεται στο αγαπημένο της ελληνικό νησί και απολαμβάνει τις διακοπές της στις χρυσαφένιες παραλίες του, έχοντας συντροφιά τα παιδιά της και λίγους φίλους.

Η Κέιτ Χάντσον μένει σε πολυτελή βίλα στην Αγία Παρασκευή και έχει επισκεφθεί για κολύμπι τις παραλίες Αγία Ελένη και Μάραθα, ενώ άλλη μέρα με σκάφος επισκέφθηκε το νησάκι Άρκος.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ είχε επισκεφθεί και πέρυσι και πρόπερσι την Σκιάθο και από τότε έχει γίνει το νησί ο αγαπημένος της προορισμός για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης