Συνελήφθη μέλος του “Ρουβίκωνα” για τη επίθεση στην τουρκική πρεσβεία

27/07/2016 | 22:06

Τη σύλληψη μέλους της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για αρχηγικό μέλος της οργάνωσης.

Το εν λόγω πρόσωπο κατηγορείται ότι συμμετείχε σε χθεσινή εξόρμηση της ομάδας εναντίον της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία των διακεκριμένων φθορών.

Το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου δέκα μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη της τουρκικής πρεσβείας με μαύρες και κόκκινες μπογιές, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν την ευθύνη της πράξης τους, με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ