«Για κατεβάτε στο χορό» - Πάνω από 1.000 άτομα στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Γομοστού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας το tempo24.gr

Περισσότερα από 1000 άτομα τίμησαν την ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Γομοστού που γίνεται κάθε χρόνο. Φέτος το θέμα ήταν «Για κατεβάτε στο χορό». 

Ο χώρος των δεξιώσεων που παραχωρήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στον Σύλλογο από τους Αδερφούς Νιφόρα, γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που καταχειροκρότησε τα χορευτικά τμήματα.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος, ο Σύλλογος Πέττα, Σαγείκων, Λακκόπετρας, ο Λαογραρφικός Σύλλογος Πατρών και φυσικά το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γομοστού.

Σε όλους προσφέρθηκε δωρεάν βραστό και πίτες, φτιαγμένες από τις κυρίες του χωριού. Στο τέλος της εκδήλωσης το πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Νιφόρας ευχαρίστησε όλο το χωριό και τους εθελοντές που δούλεψαν πολύ σκληρά για την επιτυχία της εκδήλωσης, απένειμε αναμνηστικά βραβεία στους συλλόγους και έπαινο στη μικρή Αναστασία – Δήμητρα Νιφόρα, η οποία κέρδισε στο διαδικτυακό διαγωνισμό ζωγραφικής στο πλαίσιο των δράσεων lets do it grecce. Επίσης κληρώθηκαν 13 δώρα μεταξύ των οποίων και ένα ποδήλατο, προσφορά του Συλλόγου Γομοστού. Την εκδήλωση παρουσίασε και φέτος, η δημοσιογράφος Βίκυ Αθανασοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου, στήθηκε ένα μικρό «μουσείο» στο μέσο της σκηνής, με παλιά αντικείμενα και αντίκες που παραχώρησαν οι κάτοικοι του χωριού. Στο τέλος ανέβηκαν όλοι στην πίστα και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί! 

moyseio-gomosto.jpg

gomosto-15.jpg

gomosto-14.jpg

gomosto-13.jpg

gomosto-10.jpg

gomosto-9.jpg

gomosto-8.jpg

gomosto-7.jpg

gomosto-6.jpg

gomosto-4.jpg

gomosto-2.jpg

gomosto-1.jpg

nikos-gianis.jpg

zoi-biky.jpg

Χορηγός επικοινωνίας μεταξύ άλλων ήταν και το tempo24.gr