Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέντρου Πόλεως Πάτρας την 42η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Συμπληρώνονται σήμερα 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και τιμούμε όσους αγωνίστηκαν με αυτοθυσία για την ελευθερία, την κοινωνική συνοχή, την κοινωνική ισότητα, την ευνομία, την αξιοπρέπεια και τη Δημοκρατία.

Σήμερα 42 χρόνια  μετά,  τα μηνύματα της επετείου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η ημέρα αυτή αποτελεί ορόσημο για την Ελλάδα, καθώς σηματοδότησε την αρχή της σταθερότητας, της δημιουργίας και της προόδου στον τόπο μας. Με την  ένταξη της Ελλάδας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια μας δόθηκε η ευκαιρία να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή Πολιτική πραγματοποιώντας σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έγιναν όμως πολλά και σημαντικά λάθη. Ωστόσο, διδαγμένοι από αυτά μπορούμε να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει και που όλοι επιθυμούμε.

Το όραμα του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή για μια νέα Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, μας δίνει δύναμη και ελπίδα να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, μακριά από ακρότητες, λαϊκισμούς και διχασμούς που πλήγωσαν τη χώρα μας.

Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις, προχωρώντας μπροστά με πολλή δουλειά και αλήθεια για να δώσουμε «οξυγόνο» στον τόπο μας.»

Βασίλης Βλασταράς

Αναπληρωτής Πρόεδρος ΝΟΔΕ Αχαΐας

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέντρου Πόλεως Πάτρας

Διαβάστε επίσης