Στο φως νέες πληροφορίες για τον μακελάρη της Νίκαιας

15/07/2016 | 16:15

Ο οδηγός του φορτηγού που έριξε το όχημά του πάνω στο πλήθος στη γαλλική πόλη Νίκαια με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 84 άνθρωποι ήταν από την πόλη Μσάκεν της Τυνησίας την οποία είχε επισκεφθεί για τελευταία φορά πριν από τέσσερα χρόνια, δήλωσαν σήμερα τυνησιακές πηγές ασφαλείας.

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με γαλλικές αστυνομικές πηγές ονομάζεται Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, 31 ετών, δεν ήταν γνωστός στις τυνησιακές αρχές για ριζοσπαστικές ή ισλαμιστικές απόψεις, ανέφεραν οι πηγές.

Ο Μπουλέλ ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά, σύμφωνα με τις πηγές αυτές, οι οποίες δεν ανέφεραν μέχρι πότε ήταν κάτοικος Τυνησίας.

Η Μσάκεν απέχει περίπου 10 χλμ. από την παραλιακή πόλη Σους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της