Πάτρα: Ανοιχτά τα εμπορικά την Κυριακή αλλά χωρίς υπαλλήλους - Συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΟΙΥΕ

17 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας: 

 Οι εργαζόμενοι στο εμπόριο συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Ο.Ι.Υ.Ε. μας για την Κυριακή 17 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν τα καταστήματα βάση του αντεργατικού νόμου 4177/13.

Όσο η Κυβέρνηση εξακολουθεί να μην τηρεί τις δεσμεύσεις της για κατάργηση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων τόσο οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο θα επιμένουμε να αντιστεκόμαστε και να απεργούμε.

Όσο οι καταστροφικές πολιτικές του Μνημονίου πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα, εκτοξεύουν την ανεργία, κάνουν τους εργαζόμενους «λάστιχο» με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα, τόσο οι εργαζόμενοι δεν θα σκύβουμε το κεφάλι.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην Απεργία, δίνοντας δυνατό μήνυμα στη Κυβέρνηση και τους δανειστές ότι, η Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων ούτε αναγκαία είναι ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές, που τόσο μεγάλος λόγος γίνεται.

Αντίθετα καταστρέφει την οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πάνω απ΄όλα τους εργαζόμενους, είτε στέλνοντάς τους στην ανεργία είτε καταστρέφοντας κάθε δικαίωμα που τους έχει απομείνει.

Οι εμποροϋπάλληλοι επιμένουμε στο ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

 

Από την Διοίκηση.

Διαβάστε επίσης