Πάτρα: Θερινό σχολείο στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα "Διαχείριση Αποβλήτων"

Από τις 18 έως 23 Ιουλίου

Την προσεχή Δευτέρα ξεκινά το θερινό σχολείο (WWSS16) (18-23 Ιουλίου, 2016), ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε θέματα Διαχείρισης Υγρών και Βιοστερεών Αποβλήτων.

Στο Σχολείο θα διδάξουν Έλληνες και ξένοι καθηγητές, από διάφορα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα (Αμερική, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρος, Σλοβενία, Τουρκία) και οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην Αγγλική.

Το θερινό Σχολείο απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και στοχεύει στην εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψήφιων διδακτόρων, μεταδιδακτορικών ερευνητών, αλλά και ομάδων εργαζομένων εταιριών, σε θέματα αιχμής και στις σύγχρονες τάσεις διαχείρισης των υγρών και βιοστερεών.

Όπως τονίζει ο Ακαδημαικός υπεύθυνος , Αναπληρωτής Καθηγητής του ΕΑΠ Δρ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, στο Σχολείο θα συμμετάσχουν φέτος στελέχη της διεύθυνσης περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Στερεάς Ελλάδας καθώς επίσης της Διαχειριστικής Αρχής της Π.Δ.Ε. και της ΔΕΗ αλλά και εταιριών του ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στην διαχείριση των αποβλήτων , Μεταπτυχιακοί και φοιτητές.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ