“Ανάσα” από την ΔΕΗ-Δόθηκε δίμηνη παράταση για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 36 δόσεων

Δίμηνη παράταση του προγράμματος ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις, ως τις 30 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ προκειμένου όπως αναφέρει να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους, καθώς αναμένεται αύξηση των αιτημάτων για διακανονισμό.

Το ευνοϊκό πρόγραμμα ρυθμίσεων τέθηκε σε ισχύ την 1η Απριλίου αρχικά για τέσσερις μήνες καθώς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληγε στις 31 Ιουλίου αλλά σήμερα παρατάθηκε για άλλους δύο. Το πρόγραμμα προβλέπει μηδενική προκαταβολή και καταβολή της πρώτης από τις 36 δόσεις με την έγκριση του διακανονισμού.

Με το σύστημα αυτό σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΗ, έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους περισσότεροι από 230.000 πελάτες με χρέος 680 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι από 1ης Ιουλίου τέθηκε σε εφαρμογή έκπτωση 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ για τους συνεπείς καταναλωτές, η οποία ισχύει και για όσους ρυθμίσουν τις οφειλές τους. 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ