Οταν ο Καναδός πρωθυπουργός μίλησε στον Τσίπρα ελληνικά !

09/07/2016 | 22:10

Ένα «πηγαδάκι» με τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Μπαράκ Ομπάμα σχηματίστηκε στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία.

Αφορμή αποτέλεσε ο χαιρετισμός στα ελληνικά «γειά σου» του Τριντό στον Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος με τη σειρά του τον ρώτησε από πού ξέρει τα ελληνικά.

Ο Καναδός πρωθυπουργός εξήγησε ότι έχει επαφές με την ελληνική κοινότητα του Καναδά, η οποία και τον στηρίζει με τον Αλέξη Τσίπρα να του λέει, όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ότι γνωρίζει πως ο κ. Τριντό είχε έρθει στην Ελλάδα. «Ναι, μικρός με τον πατέρα μου (σ.σ. ηταν επισης πρωθυπουργός του Καναδά)» είπε ο Τζάστιν Τριντό.

Εκεί κάπου στη συζήτηση μπήκε και ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος αρκέστηκε στο σχόλιο ότι «εσείς είστε νέοι, αντέχετε, εγώ λίγο βγαίνω στη σύνταξη».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ