Νίκος Νικολόπουλος: Το τραγούδι – αφιέρωση στην αδικοχαμένη Νίκη

Σαράντα μέρες πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η 16χρονη Νίκη, κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Κανείς δεν έχει ξεχάσει το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή.

Λίγες ώρες πριν από το 40ήμερο μνημόσυνο, στη σελίδα στο Facebook της νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ανέβηκε ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Νίκη.

«Αντί για λουλούδια… με αφορμή το μνημόσυνο της Νίκης μας, πήραμε από τον στιχουργό και τραγουδοποιό Τάσο Οικονόμου, το μήνυμα της μέσα από αυτό το τραγούδι: “Δίπλα θα είναι τυχερός όποιος με την καρδιά μου κερδίσει πάλι την ζωή…” Τον ευχαριστούμε», ήταν το μήνυμα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=h_d4v5Gm_UA

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ