Πύργος: Παρελήφθησαν 50 κάδοι ανακύκλωσης

Θα τοποθετηθούν στις παραλίες

Το Τμήμα Ανακύκλωσης του Δήμου Πύργου παρέλαβε χθες από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. (Ε.Ε.Α.Α.), πενήντα (50) κάδους ανακύκλωσης 260lt, οι οποίοι θα τοποθετηθούν άμεσα στις παραλιακές περιοχές, σε καντίνες, σε χώρους συνάθροισης κοινού και στην παραλιακή ζώνη Κατακόλου, προκειμένου το πρόγραμμα ανακύκλωσης να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις περιοχές με αυξημένη κίνηση λόγω θερινής περιόδου.

Το ποσοστό ανακύκλωσης του Δήμου Πύργου αυξάνεται καθημερινά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο πανελλαδικό συνέδριο των ΦΟΔΣΑ ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κ. Δημήτριος Πολιτόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης καθώς και ο σύμβουλος του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Λιόγκας, αναφέρθηκαν στην περίπτωση του Δήμου Πύργου, στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζουμε, τονίζοντας ότι αποτελούμε πρότυπο ανακύκλωσης για τους άλλους Δήμους. Αυτό οφείλεται στους πολίτες του Δήμου, για την ολοένα μεγαλύτερη ευαισθητοποίησή τους για την προστασία του περιβάλλοντος, την μείωση των απορριμμάτων και την θερμή ανταπόκριση που έχουν επιδείξει στον τομέα  της Ανακύκλωσης και τους ευχαριστούμε γι αυτό.

Παρακαλούμε όλους τους δημότες να συμμετέχουν στην ανακύκλωση και να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία στον τομέα  αυτό.

Διαβάστε επίσης