Δυτική Αχαΐα: Το απόγευμα η κηδεία του Κοινοτάρχη του Άνω Αλισσού Βασίλη Λάζαρη

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΡΙΟΛΟ

Στις 6 σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Άνω Αλισσού, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία, του Κοινοτάρχη Α.Αλισσού Βασίλη Λάζαρη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών κι ενώ έδωσε πολύμηνη μάχη με την οποία έπασχε κι εξαιτίας της οποίας νοσηλευόταν σε Θεραπευτήριο της Πάτρας

Ο Βασίλης Λάζαρης ήταν προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος του Ολύμπιον και καθηγητής στην Τριάντειο σχολή. Ήταν παντρεμένος με την Ολυμπία Κυριακοπούλου με την οποία είχα αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στέφανο και την Πόπη.

Μετά από πολύμηνη και σκληρή μάχη, ο Βασίλης Λάζαρης Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλισσού,«έφυγε» χθες από τη ζωή.

Ενεργός συμπολίτης μας και πάντα παρών, στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του Αλισσού και της περιοχής.Η απώλειά του μας βυθίζει όλους σε βαθιά θλίψη.

Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζουμε θερμά συλληπητήρια.

Στο μεταξύ, λόγω της απώλειας του κ. Βασίλη Λάζαρη, προέδρου της Τ.Κ Αλισσού και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και σεβασμού στο πένθος της οικογένειάς του και των οικείων του, σας ενημερώνουμε ότι η προβολή θερινού σινεμά στην Τ. Κ Ριόλου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 06 Ιουλίου 2016, αναβάλλεται.

Ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας, το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και σύσσωμος ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση τους στην αξιότιμη οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ