Συνέχεια στον “πόλεμο” της Ξερόλακκας! Απάντηση του δήμου στον Γ. Σιγαλό “Οι Πατρινοί θα κρίνουν τους πολιτικούς απατεώνες”

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” της Ξερόλακκας και τον ΣΜΑ στην Πάτρα και μετά την παρέμβαση Σιγαλού – είχε προηγηθεί ο Στανίτσας όπως είχε γράψει το tempo24.gr – η δημοτική αρχή απαντά: 

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» Γιώργος Σιγαλός, παρ’ ότι στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε αναλυτικά  ότι η απόφαση για την δημιουργία ΣΜΑ (Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) στην Ξερόλακκα εγκρίθηκε παλαιότερα με μεγάλη πλειοψηφία και παρουσία δεκάδων φορέων και κατοίκων της εκεί περιοχής, όπως και όλος ο σχεδιασμός που αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, επανέρχεται με δημοσίευμα υβρίζοντας.

Προς ενημέρωση μόνο των δημοτών, επαναλαμβάνουμε ότι στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα, γίνονται ήδη βήματα, όπως ακριβώς τότε αποφασίστηκαν.

Όσο για τους πολιτικούς απατεώνες που αναφέρει, ο Πατραϊκός λαός, μας έκρινε και μας κρίνει καθημερινά όλους. 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας