Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια άνοιξε κατάστημα ρούχων με τον σύζυγο της

09/07/2016 | 15:30

Το επιτυχημένο κατάστημα της Χριστίνας Λαμπίρη και του συζύγου της επιχειρηματία Θανάση Αδαμόπουλου, τώρα και στην Κόρινθο!

5ef0c14816d87d7c40dc4f144be829c8_xl.jpg

 Με ένα λαμπερό opening party ο Θανάσης Αδαμόπουλος και η σύζυγός του Χριστίνα Λαμπίρη, υποδέχτηκαν στο κατάστημά τους “American Stars” στο εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο, τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της Ελληνικής μόδας αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Στο opening όλοι οι καλεσμένοι και φίλοι του “American Stars” επιδόθηκαν σε ένα μοναδικό shopping day διασκεδάζοντας με τις μουσικές επιλογές της αγαπημένης Dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα

Κ. Αχαΐα: Μία σύλληψη για το άγριο επεισόδιο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ