Δυτική Ελλάδα: Αλλάζει... άρδην ο καιρός από το απόγευμα - Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Μετά τον καύσωνα... έκτακτο δελτίο!

Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Έκτακτο δελτίο για ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Και μπορεί τις προηγούμενες ημέρες Πάτρα, Αχαία και γενικότερα Δυτική Ελλάδα να βίωσε καύσωνα όμως από σήμερα το απόγευμα ο καιρός αλλάζει άρδην και θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές βροχές πιθανόν με καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά, πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο και από τα νοτιοδυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Συγκεκριμένα το Σάββατο (25-06-2016) θα επηρεαστούν πριν από το μεσημέρι, τα νησιά του Ιονίου, πλην Κέρκυρας, και η Πελοπόννησος. Σταδιακά από το απόγευμα θα επηρεαστούν η Στερεά και πιθανώς η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική)

Την Κυριακή (26-06-2016) κατά διαστήματα και μέχρι το απόγευμα θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική) και πιθανώς τις βραδινές ώρες τα νησιά του Βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ