Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σίλβα στον Ολυμπιακό

Τι έγραψε στο facebook

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην οικογένεια του Ολυμπιακού έστειλε ο Μάρκο Σίλβα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ανθρώπους του συλλόγου για τη στήριξή τους και ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για την αγάπη που εισέπραξε.

Το μήνυμα Σίλβα:

«Η ζωή ενός προπονητή είναι απρόβλεπτη και εγώ μετά από σχεδόν ένα παρουσίας μου στον Ολυμπιακό πρέπει να αφήσω τη θέση του πρώτου προπονητή. Ηταν μια αξέχαστη χρονιά, την πρώτη που πέρασα μακριά από την πατρίδα μου. Μια χρονιά άκρως επιτυχημένη χρονιά με ιστορικά επιτεύγματα για μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Λέγοντας αντίο, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον σύλλογο και τους υπαλλήλους του, στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη στον Διευθύνων Σύμβουλο, Ιωάννη Βρέντζο, καθώς στον πάντα παρόντα Κούλη Δουρέκα, ο οποίος πάντα στεκόταν δίπλα μου. Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν σε μια καινούργια χώρα και σε ένα καινούργιο μέρος, αλλά και για το ρόλο που έπαιξαν στην καλύτερη σεζόν της ομάδας στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που έζησαν μαζί μου αυτή την εκπληκτική σεζόν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες πίσω από την σπουδαία πορεία. Τα ρεκόρ που πετύχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο τρόπος με τον οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα είναι το αποτέλεσμα των ικανοτήτων και της σκληρής δουλειάς τους.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που κάνουν αυτό τον σύλλογο μοναδικό. Η αγάπη και η στήριξη που εισέπραξα από αυτούς ήταν πάντα η κινητήριος δύναμη. Αυτοί μας οδήγησαν σε μια ιστορική σεζόν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε μαζί.

Σας αποχαιρετώ όλους. Αποχωρώ νιώθοντας ότι ολοκλήρωσα το καθήκον μου και περήφανος για όλα όσα πετύχαμε μαζί.

Μάρκο Σίλβα».

 Πηγή: pamesports.gr

Διαβάστε επίσης