Αχαΐα: "ΤΙΤΑΝ-ια" προσπάθεια των Πυροσβεστών - "Πύρινη" νύχτα στο Δρέπανο - ΝΕΟΤΕΡΑ

Αποτεφρώθηκαν 10 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23.29: Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτία στο Δρέπανο Αχαίας που καίει από για περισσότερο από 4 ώρες, με τους Πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο, έχοντας ώς "εχθρός" τους, τους ισχυρούς ανέμους που πνεόυν στην περιοχή.

Μέχρι στιγμής έχουν αποτεφρωθεί 4 στρέμματα δασικής έκτασης και 6 αγροτο - λειβαδικής.

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα, ωστόσο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε έκταση πλησιόν του εργοστασίου "ΤΙΤΑΝ", τις τελευταίες ώρες έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων, ενώ έχουν ερθει ενισχύσεις και από όμορες περιοχές.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21.21: Συνεχίζει να καίει η φωτιά στην περιοχή του Δρεπάνου Πατρών που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα. Οι πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο από τους Πυροσβέστες. 

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 12 άνδρες με 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών και πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21.48: Υπό μερικό έλεγχο έχουν καταφέρει να θέσουν οι Πυροσβέστες, την φωτιά που καίει από τις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης στο Δρέπανο Πατρών, σε έκταση πλησίον της τσιμεντοβιομηχανίας "ΤΙΤΑΝ".

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, ενώ συμμετέχει και πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων. 

Από τις πύρινες φλόγες δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20.41: Πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων "ρίχτηκε" στη μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγίας που καίει από τις 7.30 το απόγευμα, σε περιοχή κοντά στο εργοστάσιο "ΤΙΤΑΝ".

Στο σημείο ήδη επιχειρούν όπως έγραψε το tempo24.gr, 25 Πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, ωστόσο οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των Πυροσβεστών.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20.25: Ισχυρή πυροσβσετική δύναμη επιχειρεί στο Δρέπανο Πατρών, όπου λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτωπα τις φωτιάς είναι τρια, με τον ισχυρό άνεμο που πνέει στην περιοχή να δυσχεραίνει το έργο της πυρόσβεσης.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.55: Σε πήρη εξέλιξγη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 7.30μ.μ. στο Δρέπανο Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά καίει αγροτική έκταση κοντά στην θάλασσα, ενώ μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή βρίσκονται ήδη και έχουν αναπτυχθεί δίνοντας μάχη με τις φλόγες 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ το έργο τους δυσχαιρένεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν

Συναγερμός σήμανε και πάλι λίγο πριν τις 7.30 σήμερα το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών για πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Δρεπάνου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε χωράφι ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ και του νυχτερινού καταστήματος.

Στο σημείο σπεύδουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες.

Διαβάστε επίσης