Ρέντσι: Σαφής η νίκη των Πέντε Αστέρων, αλλά μην δραματοποιούμε το γεγονός

20/06/2016 | 21:33

«Η νίκη των Πέντε Αστέρων είναι σαφής, αλλά δεν πρέπει να δραματοποιήσουμε το γεγονός», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στην Ιταλία.

«Κέρδισε όποιος κατάφερε να ερμηνεύσει καλύτερα την ανάγκη ανανέωσης», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον οποίο «οι κάτοικοι ορισμένων πόλεων έστειλαν ένα μήνυμα που πρέπει να οδηγήσει σε προβληματισμό το Δημοκρατικό Κόμμα».

 
Σύμφωνα με τον κ, Ρέντσι «κέρδισαν όσοι κατάφεραν να καλλιεργήσουν την ανάγκη αλλαγής, και όχι εκείνοι οι οποίοι βασίσθηκαν στο συναίσθημα θυμού κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κατά της μετανάστευσης, υιοθετώντας μια στάση λαϊκισμού».

Ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης στάθηκε στο ότι η κεντροαριστερά επανεξέλεξε δημάρχους στο Μιλάνο και τη Μπολόνια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ